top of page
player 1-01.png
padelspecialist w-01.png

Πως να ανοίξετε το δικό σας Padel​ Specialists club

Η πρόταση μας

Θέλετε να ανοίξετε ένα κέντρο padel;

H Padel Specialists προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από τον προσδιορισμό της σκοπιμότητας του έργου έως την εκπαίδευση που απαιτείται για την επιτυχή λειτουργία της εγκατάστασης. Συγκεκριμένα, η Padel Specialists παρέχει υπηρεσίες σε:

 

 • Σχεδιασμός κέντρου

 • Αναζήτηση ιστότοπου

 • Διαχείριση έργου και ανάπτυξης

 • Χρηματοδοτήσεις

 • Κατασκευή γηπέδων και επίπλων

 • Προώθηση και διαχείριση

 • Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλους ή οποιονδήποτε συνδυασμό των υπηρεσιών μας.

 

*

Έχετε τον δικό σας αρχιτέκτονα ή έναν αξιόπιστο σύμβουλο; Ενσωματώνουμε τέλεια με το προσωπικό σας και θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ειδικούς σας να βελτιώσουν και να εξοικονομήσουν χρήματα μέσω των τεχνικών ή επιχειρησιακών λύσεών μας.

Για να μάθετε περισσότερα Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέτουμε τις δικές μας αθλητικές εγκαταστάσεις και μπορούμε να σας προσφέρουμε τη λειτουργική εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ώστε να δώσουμε στο έργο σας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της PGRP της Anageno με 40 βασικές ερωτήσεις, θα σας βοηθήσουμε να σκεφτείτε και να αναζητήσετε τις απαραίτητες πληροφορίες πριν ξεκινήσετε σε ένα έργο αυτού του μεγέθους.

Η μεθοδολογία PGRP που χρησιμοποιούμε βασίζονται στην εμπειρία και τις πραγματικές ανάκες. Δεν είναι μια «τυπική» μελέτη αγοράς για να δημιουργήσουμε μια όμορφη εφαρμογή για την τράπεζα ή τους επενδυτές.

 

Αντ 'αυτού, αναζητούμε πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες και μετρήσεις που υπολογίζονται από την κορυφή έως τη μικρότερη λεπτομέρεια, σε τομείς όπως το Real Estate, Finance, Construction και Marketing. Θέλουμε να είστε ο κύριος παράγοντας αυτής της διαδικασίας και σας καθοδηγούμε σχετικά με τις πληροφορίες που πρέπει να αναζητήσετε και πώς να αναλύσετε τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας συνοψίζονται σε ένα επαγγελματικό έγγραφο που δείχνει, λεπτομερώς και με αποδεικτικά στοιχεία, τις δυνατότητες του έργου σας και το οποίο μπορείτε τελικά να χρησιμοποιήσετε για να αρχίσετε να ψάχνετε μια τοποθεσία, να συγκεντρώσετε χρήματα ή απλά να καθησυχάσετε τον εαυτό σας και τους συνεργάτες σας .

 

Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα της εργασίας μας θα επιτρέψει στις τράπεζες και τους επενδυτές να έχουν μια πλήρη, ακριβή εικόνα του έργου και να κάνουν μια λεπτομερή αξιολόγηση που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε οικονομική υποστήριξη για την επιχείρησή σας Padel.

 

**

Πριν αποφασίσετε πόσα να επενδύσετε στο έργο σας, πρέπει να καταλάβετε ποιος είναι ο πιθανός κύκλος εργασιών του συλλόγου. Η ίδια μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τον καθορισμό των ετήσιων λειτουργικών δαπανών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι η βεβαιότητα ότι έχει μια κερδοφόρα επιχείρηση. Με βάση την εμπειρία μας στο άνοιγμα περισσότερων από 170 κέντρων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις δυνατότητες του έργου σας.

Θα θέλατε να λάβετε περισσότερες συμβουλές; Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ εναν χώρο ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ PADEL

Δεν είναι καλό να φανταστείτε το μελλοντικό σας κέντρο προτού βρείτε τον ιδανικό χώρο και μια βιώσιμη συμφωνία γης.

 

Η ομάδα μας μεσιτών σε όλο τον κόσμο ερευνά συνεχώς συγκεκριμένες αγορές για να εντοπίσει ακίνητα και κτίρια που πληρούν τα αυστηρά τεχνικά, οικονομικά, δημογραφικά και εμπορικά μας κριτήρια.

 

***

Μια υγιής συμφωνία γης είναι το κλειδί για το επιτυχές άνοιγμα ενός κέντρου Padel. Στην ιδανική περίπτωση, το ενοίκιο που πρέπει να καταβληθεί δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει τα 1.000 € (1.500 $ στις ΗΠΑ) για κάθε γήπεδο padel που έχει εγκατασταθεί. Ένα νόμιμο μίσθωμα ωφελεί επίσης τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων, επειδή διασφαλίζει τον αιώνιο χαρακτήρα του έργου. Με πάνω από 50 διαπραγματεύσεις πίσω από εμάς, είμαστε σε θέση να φέρουμε τον ιδιοκτήτη και εσάς σε μια win-win λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα ακίνητα πληρούν τις προϋποθέσεις βάσει διατάξεων ζωνών, περιορισμών στη χρήση, υφιστάμενων συνθηκών ιδιοκτησίας όπως ανοίγματα στηλών, ύψος πλακών, υπάρχουσα υποδομή, χώρος στάθμευσης, πρόσβαση από / προς τον ιστότοπο και εγγύτητα με τις δημόσιες συγκοινωνίες ή / και σημαντικές οδούς.

 

****

ελέγξτε αμέσως εάν το προτεινόμενο ακίνητο συμμορφώνεται με την εμπορική χρήση για αυτόν τον προορισμό, εάν το ηλεκτρικό σύστημα είναι συμβατό, εάν υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης και εάν τα μέσα εξόδου είναι επαρκή. Οι εργασίες προσαρμογής θα μπορούσαν να είναι πολύ δαπανηρές και να καταστήσουν την επένδυση μη κερδοφόρα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πράγματι, αυτές οι πτυχές θα υπαγορεύσουν την ανάπτυξη του συνολικού έργου σας και θα οδηγήσουν σε αποφασιστικές επιλογές για τη μελλοντική σας επιχείρηση, για παράδειγμα: τύπος και αριθμός γηπέδων, ικανότητα του κέντρου, αθλητικές και άλλες δραστηριότητες που προσφέρονται κ.λπ.

 

Μόλις προσδιορίσουμε μία ή περισσότερες τοποθεσίες στόχους, το WSBSPORT θα σας βοηθήσει να διαπραγματευτείτε τους καλύτερους όρους με τον ιδιοκτήτη και να σας βοηθήσουμε να επικυρώσετε την τέλεια εφαρμογή.

 

 

*****

η κυκλοφορία ή η στάθμευση είναι σημαντικές μεταβλητές για την επιλογή ιστότοπου. Οι πελάτες σας πρέπει να μπορούν να φτάνουν και να σταθμεύουν εύκολα. Επισκεφτείτε το προτεινόμενο μέρος κατά τις ώρες που αναμένετε τον υψηλότερο αριθμό πελατών, οδηγώντας διαφορετικές διαδρομές, επειδή οι πελάτες και προέρχονται από διαφορετικές περιοχές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ PADEL

Για να ανοίξετε ένα κέντρο Padel χρειάζεστε ακριβή σχεδιασμό, ακριβή χρονοδιάγραμμα και ορθολογική κατανομή χρημάτων: το άνοιγμα ενός μήνα αργά θα σας κάνει να χάσετε εισόδημα.

 

Αλλά για να προγραμματίσετε καλά πρέπει να ελέγξετε τα πάντα και να κλέψετε πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σας προπόνηση ως διευθυντής συλλόγου.

 

Η ενασχόληση με εταιρείες είναι μια περίπλοκη δουλειά εάν: δεν είστε ειδικός πρέπει να είστε προσεκτικοί.

 

******

Αντί να επικοινωνείτε απευθείας με μηχανικούς, εργαζόμενους, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, αναθέστε αυτήν την εργασία σε έναν αξιόπιστο εμπειρογνώμονα και εστιάστε στη μελλοντική σας δουλειά ως διευθυντής: έχουμε δει πολλούς από εσάς να προσποιούνται ότι γνωρίζουν τα πάντα για τα χρώματα, τα υλικά, τους κανονισμούς… και τότε χάνετε 100.000 € το χρόνο διαχειρίζοντας το κλαμπ!

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

H Padel Specialists μπορεί να σας βοηθήσει συνεργαζόμενη στενά με τοπικούς υπεργολάβους και διασφαλίζοντας ότι το έργο πληροί την καθορισμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης, τις προδιαγραφές και τις τιμές.

 

Οι αρμοδιότητες διαχείρισης ανάπτυξης θα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα καθήκοντα για λογαριασμό του πελάτη, ενεργώντας ως αρχηγός του έργου και εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη:

 

 • Παρακολούθηση του κύριου προγραμματισμού, του προγραμματισμού τοποθεσιών και του σχεδιασμού concept

 • Προετοιμασία προϋπολογισμών έργου και προγραμματισμός (προκαταρκτική)

 • Διαχείριση της λεπτομερούς φάσης σχεδιασμού

 • Ανάπτυξη τελικών εκτιμήσεων κόστους

 • Παρακολούθηση σχεδιασμού και μηχανικής αξίας κόστους (όταν είναι απαραίτητο)

 • Προετοιμασία προδιαγραφών έργου και τελικό πρόγραμμα κατασκευής

 • Παρακολούθηση της ομάδας σχεδιασμού που λαμβάνει όλες τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις κτιρίων

 • Επιλογή εργολάβων και προεπιλογή βασικών συναλλαγών και υπεργολάβων

 • Διαχείριση της διαδικασίας κατασκευής και τήρηση του κόστους στον προϋπολογισμό του έργου

 

*******

Θυμηθείτε ότι εάν εμπιστεύεστε τον αρχιτέκτονα ή τον σύμβουλο της εταιρείας σας, ίσως είναι χρήσιμο να μας εμπλέξετε στην ανάπτυξη του έργου ούτως ή άλλως. Η διαδικασία κατασκευής κέντρων padel είναι πολύ περίεργη και είμαστε πάντα σε θέση να βοηθήσουμε τους ειδικούς του πελάτη να εξοικονομήσουν χρήματα μέσω των τεχνικών ή επιχειρησιακών λύσεών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η ύπαρξη μιας εξαιρετικής ομάδας και ενός σταθερού έργου είναι απαραίτητη για να πείσει τους επενδυτές και τις τράπεζες να εστιάσουν σε εσάς. Εκατομμύρια δολάρια περιμένουν να επενδυθούν στην επιχείρησή σας με αντάλλαγμα κάποια ενέργεια (και ενέργειες / μετοχές)!

 

Για παράδειγμα, η μέση παγκόσμια επένδυση για το άνοιγμα ενός padel center κυμαίνεται από 500.000 $ έως 1.500.000 $ και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα τραπεζικό δάνειο χρειάζεστε περίπου το μισό ποσό.

 

Εάν δεν έχετε αυτά τα χρήματα, θα μπορούσατε να σας βοηθήσουν οι ιδιώτες επενδυτές. Αλλά για αυτό, πρέπει να έχετε συγκεκριμένες ιδιότητες και γνώσεις που μπορούν να τους πείσουν ότι είστε το σωστό άτομο για την επιτυχία του έργου.

 

Η ομάδα μας σας βοηθά να αναπτύξετε ένα αξιόπιστο και ρεαλιστικό σχέδιο χρηματοδότησης για την κατασκευή του έργου σας, προκειμένου να ανοίξετε ένα κέντρο padel και ταυτόχρονα να μεταφέρετε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να πείσετε τους μελλοντικούς επενδυτές σας, ή την τράπεζα, ότι το έργο σας είναι σταθερό και ότι εσείς και η ομάδα σας είστε οι σωστοί άνθρωποι.

 

*****

Γιατί να περιμένετε να έχετε το τελικό έργο για να αναζητήσετε χρήματα; Ένα καλό προκαταρκτικό έργο μπορεί να είναι αρκετό για να πάρει λίγα χρήματα που απαιτούνται για να εμβαθύνει το σχέδιο σκοπιμότητας και να παρουσιάσει ένα πολύ συμπαγές έργο μπροστά σε επενδυτές και τράπεζες. Η αναζήτηση χρημάτων αγάπης στην αρχή του έργου σας βοηθά επίσης να επανεξετάσετε την πρωτοβουλία σας και να λάβετε πολύτιμες συμβουλές από τους φίλους και την οικογένειά σας.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς επικοινωνήστε μαζί μας

 

Αλλά τι θα συμβεί εάν το σχέδιό σας είναι αξιόπιστο και ρεαλιστικό, έχετε το μισό ποσό και εσείς και οι συνεργάτες σας κάνετε μια τέλεια ομάδα… αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε τραπεζικά δάνεια επειδή το έργο δεν βρίσκεται στη χώρα κατοικίας σας;

 

Σε αυτήν την περίπτωση, H Padel Specialists μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε εναλλακτικά χρήματα. Έχουμε ένα τεράστιο δίκτυο επενδυτών «αγγέλου» που μπορούν επίσης να παρέχουν καθοδήγηση και καθοδήγηση εκτός από χρήματα.

 

Στη συνέχεια, θα αξιολογήσουμε την ομάδα σας και το πρόγραμμά σας, και εάν υπάρχει δυνατότητα, θα προετοιμάσουμε ένα επενδυτικό έγγραφο που δεν θα στοχεύει στις τράπεζες, αλλά σε αυτήν την πολλαπλασιαζόμενη ομάδα επαγγελματιών όπως ποδοσφαιριστές, δικηγόρους, σειριακούς επιχειρηματίες - ή καλύτερα ακόμα, έμπειροι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την επόμενη γενιά.

ΕΠΙΠΛΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ PADEL

Από H Padel Specialists, θα έχετε πάντα δημιουργικές ιδέες για να διακοσμήσετε την εγκατάσταση padel σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.

 

Διακόσμηση του κέντρου padel: ρεσεψιόν, αποδυτήρια, καλύμματα δαπέδων κ.λπ.

Παρέχουμε ιδανικές λύσεις για εσωτερικά και εξωτερικά κέντρα padel που είναι αισθητικά, συμπαγή και φθηνά. Η τεχνική μας υπηρεσία θα παρέχει την προσαρμοσμένη κατασκευή σύμφωνα με τα σχέδιά σας και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς για χώρους ανοιχτές στο κοινό: ρεσεψιόν, εστιατόριο και μπαρ, σαλόνι, pro-shop, αποδυτήρια για άνδρες και γυναίκες, χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες πελάτες, γραφεία κ.λπ.

 

Παρκέ

Η επιλογή διακοσμητικού υλικού είναι θεμελιώδες στοιχείο για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει επίσης ένα ευρύ φάσμα καλυμμάτων δαπέδων (παρκέ, PVC, λινέλαιο, συνθετικά χαλιά κ.λπ.). Αυτά τα προϊόντα είναι αισθητικά ελκυστικά και συχνά φθηνά.

 

Η ρεσεψιόν / σνακ μπαρ / ATM μας

Οι λύσεις της Padel Specialists σάς επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο υποδοχής του κέντρου σας, επιτρέποντας σε ένα άτομο να διαχειρίζεται το κατάστημα / σνακ μπαρ / γραφείο μετρητών και σε τιμή πολύ χαμηλότερη από έναν παραδοσιακό μετρητή σνακ μπαρ.

 

αξεσουάρ

Μια ευρεία επιλογή: κρεμάστρες ρούχων, πάγκοι, ερμάρια, ντουλάπες κ.λπ. Υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές για κάθε διαμόρφωση. Προϊόντα που σας επιτρέπουν να εξοπλίσετε και να συμπληρώσετε αποτελεσματικά κάθε χώρο.

Πραγματοποίηση αθλητικού κέντρου:

Η διαστασιολόγηση αποδυτηρίων, ο σχεδιασμός κλαμπ, η δημιουργία επαγγελματικών καταστημάτων είναι όλες οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει το Padel Specialists. Με βάση τις ανάγκες των πελατών, το Padel Specialists μπορεί να προσφέρει:

 

Πραγματοποιήσεις εικόνων που αποδίδονται για την υποστήριξη του φακέλου παρουσίασης ή των καναλιών επικοινωνίας.

Αναπτύξτε τον προκαταρκτικό σχεδιασμό του αθλητικού σας κέντρου από το Α έως το Ω, για να λάβετε άδεια κατασκευής.

Υποστηρίξτε τον αξιόπιστο αρχιτέκτονα στο σχεδιασμό του κέντρου padel

Πραγματοποιήστε την προετοιμασία του κέντρου padel σας, από την τοποθέτηση δαπέδων έως τα καλύμματα, έως τα έργα τοιχοποιίας, όλα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς για χώρους ανοιχτές στο κοινό.

 

****

Το Padel Specialists, άμεσα ή έμμεσα, ανέκαθεν αντιμετώπιζε τους χώρους που απαρτίζουν τα αθλητικά κέντρα και γνωρίζει τέλεια τις ανάγκες και τις κρίσεις τους. Για το λόγο αυτό, η υποστήριξη ενός τοπικού αρχιτέκτονα, που ίσως δεν είχε ποτέ να ασχοληθεί με τέτοιου είδους μέρη, είναι συχνά απαραίτητη για την εξασφάλιση κοινών ποιοτικών χώρων. Η διαχείριση των ροών μέσα σε ένα αθλητικό κέντρο και ο διαχωρισμός τους, καθώς και το σωστό μέγεθος των αποδυτηρίων, είναι βασικές πτυχές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

****

Τα αθλητικά κέντρα είναι αρκετά τυπικά και αρθρωτά είδη κτιρίων, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιούνται με τρόπους που διαμετρικά αντιτίθενται από χώρα σε χώρα ή ακόμη και στην ίδια χώρα: στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, η χρήση ντους είναι μάλλον μειωμένη σε σύγκριση με Τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ή και πάλι οι χώροι μεταξύ των χωραφιών είναι πολύ πιο πολυσύχναστοι στη Δυτική ακτή από ό, τι στην Ανατολική ακτή κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΚΛΑΜΠ ΑΦΟΡΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΕΝΤΡΟ PADEL

Στη φιλοσοφία μας, κάθε σύλλογος είναι σαν το τοτέμ σε ένα χωριό αμερικανών ιθαγενών… και είστε ο μεγάλος αρχηγός.

 

Πρέπει να γίνετε το σημείο συνάντησης αναφοράς για τη φυλή σας και υπάρχουν τρεις παράγοντες επιτυχίας για αυτό: ψυχαγωγία, ψυχαγωγία, ψυχαγωγία.

 

Το άνοιγμα του κέντρου padel σας είναι μια βασική στιγμή.

 

Βεβαιωθείτε ότι η ημέρα έναρξης θα είναι μια καλή αρχή για τη νέα σας επιχείρηση!

 

Μόλις ανοίξετε ένα κέντρο padel, δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Οι πρώτοι έξι μήνες πρέπει να είναι όταν δημιουργείτε τη βάση πελατών σας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε αυτό το πρόγραμμα και να αναζητήσετε τα καλύτερα μέσα επικοινωνίας, να παρακολουθείτε τους δείκτες KPI και τους βασικούς παράγοντες αξιολόγησης.

 

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα; Δεν είναι ακόμα η ώρα, γιατί ο καλύτερος τρόπος να κάνετε την επιχείρησή σας τελευταία είναι να δημιουργήσετε πίστη με τους καλύτερους πελάτες σας: προετοιμάζοντας καλύτερα ολόκληρη τη στρατηγική σας (CRM, HR, Services + κ.λπ.), θα έχετε στον εαυτό σας καλύτερες ευκαιρίες για να γίνετε τόπος συνάντησης για ολόκληρη την περιοχή σας.

 

Εξετάζουμε συνεχώς την αγορά αναζητώντας νέα εργαλεία για τους πελάτες μας: συστήματα βίντεο για να πιάσετε και να μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές των αγώνων, συσκευές που μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση του παίκτη στο γήπεδο, εργαλεία διαχείρισης για τα πρωταθλήματα και τις σκάλες σας.

 

***

Χρησιμοποιήστε μια κάθετη στρατηγική για να ικανοποιήσετε τον πελάτη σας. Παρέχοντας σε αυτόν όλες τις υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω από το οικοσύστημα γήπεδο padel (αθλητική προπόνηση, τεχνική, οργάνωση, ένδυση, υγεία, τροφοδοσία), θα μεγιστοποιήσετε την απόδοση ανά πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Επιπλέον, Shop in Shop, Summer Camps for kids, Πρωτάθλημα και εναρκτήρια τουρνουά, βίντεο και στατιστικά στοιχεία, Fit for Fun… όλα τα προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε.

 

Τα κλαμπ μας μπορούν να σχεδιαστούν για να φιλοξενούν εκδηλώσεις eSports και πολλές άλλες βοηθητικές δραστηριότητες με την κύρια επιχείρησή σας… με στόχο να κάνουν τους πελάτες σας ενεργούς και χαρούμενους.

 

Το λειτουργικό κόστος είναι επίσης κλειδί για την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

 

Διαχειριζόμαστε μόνοι μας τα κέντρα padel, όλες οι δαπάνες που σχετίζονται με τη διαχείριση της μελλοντικής σας επιχείρησης θα ληφθούν υπόψη και δεν θα υπάρξουν κρυφές δαπάνες.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΑΔΕΛ

 

 

Ένα επιτυχημένο κέντρο πρέπει να πληροί συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια. Η διαχείριση των κέντρων padel, στην πραγματικότητα, συνεπάγεται σημαντικό σταθερό κόστος που πρέπει να κατανεμηθεί σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών.

 

Επιπλέον, το κόστος υλοποίησης των εμπορικών και εξυπηρετητικών περιοχών, δηλ. κλαμπ, αποδυτήρια, εστιατόριο / μπαρ, καθώς και το κόστος εκκίνησης, διαφέρουν ελαφρώς με τον αριθμό των πεδίων.

 

Τέλος, το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών πραγματοποιείται σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, συνήθως από 4 έως 7 ώρες που κατανέμεται μεταξύ 5 μ.μ. και 12 π.μ.

 

Αυτό σημαίνει ότι εάν το επιτρέπει η πληθυσμιακή πυκνότητα, ο αριθμός των πεδίων που απαιτούνται για την αξιοποίηση του δυναμικού του συλλόγου είναι 8 ή 10.

 

Αλλά συχνά δεν έχετε τα χρήματα για να κάνετε 10 δικαστήρια…

Το Padel Specialists έχει τη λύση. Μισθώστε τα γήπεδα padel.

 

Θα σας εκμισθώσει ένα μέρος των δικαστηρίων που χρειάζεστε * έτσι ώστε να μπορείτε να πληροίτε τα οικονομικά κριτήρια του έργου και να αυξάνετε τα έσοδά σας.

 

Μειώνοντας την επένδυσή σας έναντι του δυναμικού εισοδήματός σας, η απόδοση σας αυξάνεται περαιτέρω και θα έχετε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να προσελκύσετε περισσότερους επενδυτές.

 

* υπόκεινται σε πιστωτικό αποτέλεσμα.

bottom of page