top of page

Σχετικά με εμάς
 

O Αντώνης Καλαϊτζάκης, συνιδρυτής της Padel Specialists, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ηρακλείου σε ηλικία 8 ετών. Έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στα juniors και μετέπειτα στα πρωταθλήματα ανδρών, μεταγγίζει πλέον τις γνώσεις του, στα γήπεδα σε μικρούς και μεγάλους.

Με το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας, επικεντρώθηκε στην προπονητική και έλαβε το δίπλωμα του ως προπονητής στην Αγγλία, μέσω της αγγλικής Ομοσπονδίας LTA.Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους προπονητές στο Marston Tennis Academy στο Λονδίνο, έχει διατελέσει προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Ηρακλείου, με αθλητές μεγάλων διακρίσεων στην πανελλήνια κατάταξη, και ασκεί μέχρι σήμερα το επάγγελμα του προπονητή στην Ace Tennis Academy, την οποία και διευθύνει.

H  διαρκής ανάγκη για βελτίωση και ανάπτυξη της Ace tennis Academy, τον οδήγησαν στην παράλληλη ενασχόληση του με το Padel Tennis. Είναι  από τους πρώτους επιχειρηματίες-προπονητές στην Ελλάδα που αναγνώρισε τη δυναμική του αθλήματος  ενσωματώνοντας το στην Ace Tennis Academy με μεγάλη επιτυχία.

Η πολυετής εμπειρία και γνώση του, τον καθιστά κατάλληλο να καθοδηγήσει κάθε νέο επιχειρηματία στο πώς το Padel μπορεί να γίνει μια επικερδής επιχείρηση είτε ως νέα δραστηριότητα σε μια υπάρχουσα τεννιστική δομή είτε ως μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το Padel.

padelspecialist-01.png
 • Τι είναι το Padel;
  Το Padel (ή paddle tennis) είναι ένα αναγνωρισμένο άθλημα που παίζεται με μια συμπαγή ρακέτα και μια μπάλα. Οι κανόνες του είναι βασικά οι ίδιοι με το τένις, αλλά παίζεται σε ένα ειδικό γήπεδο padel με συμπαγείς τοίχους, από τους οποίους η μπάλα αναπηδά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το Padel απαιτεί τη συμμετοχή τεσσάρων παικτών: δύο ανά ομάδα. Είναι μια μορφή παιχνιδιού ανάμεσα στο τένις και το σκουός, με στοιχεία από τις γνωστές "ρακέτες" στην παραλία. ​ Τα γήπεδα Padel γίνονται όλο και πιο περιζήτητα στις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Αθλητές που αναζητούν διασκεδαστικές εναλλακτικές λύσεις για τις προπονήσεις τους, ή άτομα που απλά αναζητούν ένα νέο άθλημα για να διατηρηθούν σε φόρμα, αθλούνται, διασκεδάζουν και συναντούν νέους φίλους. ​ Αυτή η αυξανόμενη ζήτηση είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους συνιστάται να συμπεριλάβετε ένα γήπεδο padel στην αθλητική σας εγκατάσταση.
 • Ποιες είναι οι διαστάσεις ενός γηπέδου padel;
  Οι εσωτερικές διαστάσεις του γηπέδου είναι 20m x 10m. Απαιτείται εμβαδόν τουλάχιστον 21,2 m x 11,2 m για την εγκατάσταση.
 • Μπορώ να εγκαταστήσω ένα γήπεδο padel σε εσωτερικό χώρο;
  Ναι. Η ελάχιστη απαιτούμενη περιοχή για την εγκατάσταση ενός γηπέδου padel, με περιμετρικούς χώρους είναι 23m x 13m. Το "ελεύθερο" ύψος από το από την επιφάνεια του γηπέδου πρέπει να είναι τουλάχιστον 7m. Ο εσωτερικός χώρος απαιτείται να πληρεί τις προβλεπόμενες προδιαγραφές κατασκευής και χρήσης αθλητικών / εμπορικών εγκαταστάσεων.
 • Σε τι είδους επιφάνεια τοποθετήται ένα γήπεδο padel;
  H "βάση" επί της οποίας εγκαθίσταται ένα γήπεδο padel είναι πλάκα από οπλισμένο σκυρόδεμα.
 • Ποιο είναι το κόστος ενός γηπέδου Padel;
  Κάθε έργο είναι μοναδικό και εξατομικευμένο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα πεδίο padel και να μπορέσουμε να σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση χρειαζόμαστε πληροφορίες από εσάς. Κάνετε κλικ εδώ .... και συμπληρώσετε τα ζητούμενα δεδομένα.
 • Είναι δυνατόν να μετατραπεί ένα γήπεδο τένις ή ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε γήπεδο padel;
  Ναι.
 • Μπορώ να κατασκευάσω μόνος μου ένα γήπεδο padel;
  Επιλέξτε μόνο κάποιο γήπεδο Padel με σήμανση CE Η εφαρμογή του σήματος CE εγγυάται ότι τα υλικά έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς και διαθέτουν την απαραίτητη υποχρεωτική εγγύηση για τα δομικά μέρη.
bottom of page